Heroisk opphenting og målrush på Stavsjø i kveld.

Postet av Ringsaker IF den 14. Jun 2017

Så var dagen for lokaloppgjøret her. Stemningen var god da jentene møtte opp på Stavsjø stadion. Ringsaker/Nes starter hardt ut og eide kampen de første fem minuttene. I det 8. minuttet så satte Brumunddal inn det første målet og da datt Ringsaker/Nes litt sammen. I det 13. minuttet ble det 0-2. Selv om Ringsaker/Nes reduserte etter 19 minutter var det vanskelig å se at jentene ville ta dette igjen. Brumunddal puttet tre mål til i første omgang og stillingen var da 1-5 ved pause. Trenerteamet ga jentene en del klare beskjeder i pausen og dette så ut til å være rett medisin. I det andre minuttet av andre omgang satte Ringsaker/Nes inn to mål og håpet kom tilbake. Jentene tok helt over kampen og nå var det Brumunddal sin tur til å gi litt opp. Ringsaker/Nes scoret på straffe i det 58. minutt og et nytt mål i det 60. Dermed var det 5-5 og kun 10 minutter igjen. Brumunddal var først ute med å score og da kom nervene på sidelinjen. Men heldigvis greide Ringsaker/Nes å slå raskt tilbake. Da var det 7 minutter igjen. I løpet av de minuttene hadde Ringsaker/Nes mange sjanser, men det lyktes ikke å avgjøre kampen. Mye bra spill og en utrolig andre omgang gjorde at kampen endte 6-6.