Fornøyde jenter etter kveldens seier

Postet av Ringsaker IF den 16. Jun 2017

Et heltent Ringsaker/Nes møtte opp på Sveum for å spille mot Brumunddal. Tre spillere hadde meldt avbud på grunn av skade, men allikevel var optimismen der. Alle var enige om at det var viktig å ha fokus på andre omgangen sist kamp.

Ringsaker/Nes viste hva de ville rett fra start og presset Brumunddal. Etter 10 minutter satt 0-1 til Ringsaker/Nes. Brumunddal fikk ikke til all verdens spill da Ringsaker/Nes holdt presset høyt. Etter 21 minutter satt mål nummer to til Ringsaker/Nes. Det var egentlig ganske utrolig at det kun sto 0-2 til Ringsaker/Nes etter første omgang.
Andre omgang starta som første. Ringsaker/Nes presset og det ga raskt resultater. Ett minutt ut i andre ble det 0-3. Ringsaker/Nes hadde god kontroll i alle ledd og var det klart beste laget. I det 47 minutt satt 0-4 og etter 55 var det 0-5. En kunne nå se at Ringsaker/Nes jentene merket at de holdt et høyt press. Flere ble slitne. Til tross for dette satte Ringsaker/nes inn 0-6 i det 60 minutt. Brumunddal reduserte to ganger før dommeren blåste av kampen. En 6-2 seier til Ringsaker/Nes smakte godt. Etter denne kampen ligger Ringsaker/Nes ett poeng over Brumunddal.
Ringsaker Blad var og lagde billedserie fra kampen. Ett av bildene ser dere her.