Ringsaker J2004 vs Vallset 3-1 (2-0).

Postet av Ringsaker IF den 16. Sep 2018

Værgudene var ikke akkurat snille i kveld. Rett før kampstart begynte regnet, men dette var ikke til hinder for en god opplevelse på Gaupen Bernabeu. Vallset og Ringsaker var begge klare for å vinne kampen. Da dommeren blåste i fløyta var det tydelig at Ringsaker ville mest. Jentene hadde mange sjanser til å score og i det 13. minutt puttet Hanne. Det var bare å fortsette spillet som Ringsaker hadde. De brukte bredden og leverte ballen mellom hverandre. Og i det 29. minutt var Hanne der igjen og 2-0 holdt inn til pause.

I andre omgang var Vallset mer på hogget og de presset Ringsaker litt mer tilbake i banen. Allikevel hadde Ringsaker mange sjanser og Vallset kan takke keeper for at det ikke rant inn mål. I det 50. minutt tok Mimi sats fra sin forsvarsposisjon og endte med skudd like utenfor Vallset sin 11-meter. Skuddet gikk i mål. Vallset ga aldri opp og i et par minutter senere satt 3-1. De siste minuttene bølget spillet, men Ringsaker holdt stand. Dette var en kamp preget av kjemping,  godt spill og tøffe dueller. Nå må jentene ta med denne følelsen utover resten av sesongen.