Invitasjon og påmelding til Ringsaker IF - fotballskole 2021

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 20. Mai 2021

Fotballskolen er for aldersgruppen 6 - 12 år (født 2015 - 2009) og arrangeres mandag 21.juni og tirsdag 22.juni. Begge dager fra kl.09.00 til kl.15.00.

Det koster kr 450 pr deltaker - 1/2 pris for søsken. 

Påmeldingsfrist er 17.juni.

Les mer og meld deg på fotballskolen her: Invitasjon til Ringsaker IF - fotballskole 2021 

                       


0 Kommentar

Trekning Årslotteri 2020

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 26. Okt 2020

Trekningen er nå foretatt, og vi kan gratulere følgende vinnere: 0 Kommentar

A-laget minnes Fredrik

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 17. Sep 2020

Noen ganger er livet ubeskrivelig vondt og brutalt. Mange av oss i Ringsaker IF kjenner på dette i disse dager. Bare 24 år gammel døde vår lagkamerat Fredrik Nikolaisen i en tragisk ulykke. Våre tanker går til Fredriks familie.

Fredrik var i vår A-stall og flere av våre gutter var nær venn og lagkamerat gjennom en årrekke. Derfor holdt A-laget med trenere og lagledere en kort minnestund i forkant av tirsdagens trening. Vi minnet hverandre på hvor skjørt livet kan være og hvor viktig det er å finne styrke og nytt pågangsmot i det samholdet og vennskapet som idrettslaget tilbyr.

Vi vil huske Fredrik som den flotte gutten og lagspilleren han var.


Vi lyser fred over hans minne.0 Kommentar

John Arne Holmlund skal trene Ringsaker ut 2021 sesongen

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 14. Mai 2020

Ringsaker var i fjor høst veldig fornøyd med at John Arne Holmlund så det interessant og takket ja til å trene A-laget fotballsesongen 2020. Vi har bare positive erfaringer med samarbeidet og hvordan John Arne gjennomfører treningene med laget så langt, men serien har dessverre blitt veldig amputert på grunn av virus epidemien. Sannsynligvis må vi forberede oss på at vårsesongen er spolert, men håper selvsagt på at gutta kan få spilt noen kamper i juni. Motivasjonen fram mot seriespill blir bare sterkere, særlig når vi nå har fått kontinuitet med John Arne som trener ut 2021 sesongen. Sportslig leder Odd Morten Ludvigsen signerte avtalen med John Arne, med spillerne som jublende tilskuere. Vi takker John Arne og ser fram til mange spennende fotballopplevelser under hans ledelse. 


Styret 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline