Fotballavslutning for yngres - RIF/NES 2.november kl 16.00 i Neshallen

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 16. Okt 2014
Fotballavslutning

for lagene i Ringsaker og Nes

Nå er det tid for å markere at fotballsesongen er over.

Spillere, foreldre og søsken er velkomne til hallen på Stavsjø

søndag 2.november kl. 16.00.Det vil bli kaker og kaffe, boller og brus.

Loddsalg.Vel møtt!

Hilsen RIF/NES
BRY DEG - si nei til narkotika

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 15. Okt 2014

Ringsaker IF og Norsk Narkotikapolitiforening har i flere år hatt samarbeidsavtale om prosjektet BRY DEG - si nei til narkotika. Kunnskap er forebyggende og derfor ble ungdom og foreldre i samarbeidslagene RIF/NES invitert til BRY DEG kveld for å få informasjon og "harde fakta" om narkotika og dens virkning.
24.september møtte ca 110 lydhøre opp for å høre på en meget engasjert Aslak Berge som ikke la skjul på at det finnes miljøer i Gaupen og på Stavsjø hvor narkotika er en del av hverdagen. Idrettsanleggene våre skal være trygge arenaer for ungdommen. Derfor må foreldre og andre rollemodeller i idrettslagene engasjere seg i dette viktige arbeidet.
BRY DEG - si nei til Narkotika.


Årslotteriet 2014 RIF/NES - Fotball

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 14. Okt 2014Trekningen av årets lotteri foregikk i Gaupen søndag 5.oktober. 1.premien, en Gaupen Henger A1325, ble trukket ut på lodd nr 6887 og den heldige vinner heter Malin Svendsen.

Les mer


Ringsaker/Nes - Nordre Land

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 7. Okt 2014Det endte godt til slutt - Ringsaker/Nes slo Nordre Land 3 - 1 i siste seriekamp i Gaupen. Samarbeidslaget kom over den berømmelige streken og kan glede seg over å være 4.divisjonslag i 2015. Gratulerer!
Postet av Ringsaker IF - Fotball den 10. Sep 2014