Follebu -Ringsaker 0-0

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 22. Okt 2022

Vi avsluttet sesongen borte mot Follebu med nok en solid match. Ingen av lagene hadde noe å spille for.

Vi burde vunnet klart etter spill og sjanser. I sluttminuttene scoret vi på corner, men dommeren annulerte merkelig nok for offside.

Det kokte for øvrig i sluttminuttene da Follebu dro på seg to røde kort.

Som sist helg mot Valdres leverte RIF-gutta innsats, taktiske ferdigheter og lynraske kontringer. Vi endte midt på tabellen i årets 5 divisjon etter en sterk avslutning på sesongen.

Bildet er fra hjemmekampen mot Follebu høsten 2021.

💛💙💛

Ringsaker - Vind 2-3 (1-1)

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 11. Sep 2022

Vi hadde topplaget «på gaffelen» og da Torbjørn var alene med keeper noen minutter før slutt på stillingen 2-2, kunne vi avgjort kampen.
Men skuddet gikk utenfor og i stedet gikk Vind rett i angrep og scoret.
Vi presterte årsbeste spillemessig og hadde fortjent poeng. Stian og Peder scoret våre mål.

Redalen - Ringsaker 6-1 ( 3-1)

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 26. Aug 2022

Vi sprakk som en ballong borte mot Redalen. Etter en gnistrende god start ledet vi 1-0 (Christer) og bommet på tre gigant-sjanser.

Derfra og inn ble det mye tull-ball fra de gule og blå. Effektive Redalen scoret på sine muligheter og vant veldig fortjent. Vi kommer sterkere tilbake 11. september hjemme mot Vind.

Moelven - Ringsaker 2 - 2 (2 - 1)

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 20. Aug 2022

Greit resultat i Idrettsparken, der lagene hadde en omgang hver. Vi slapp til Berisha på to dødballer og det var nok. Stian scoret vårt mål etter et vakkert angrep på høyrekanten

I andre omgang dominerte vi stort, men det ble med Peders glimrende scoring etter klikk-klakk-spill. Vi sto høyt og tok den spillende treneren deres helt ut av kampen.

At Stian hodestøt ble annullert for offside, kan sikkert diskuteres, men på dette nivået er det verken linjedommere eller VAR.

Etter fire matcher mot Moelven på to sesonger står vi med to seire og to uavgjorte.

Etter tre høstkamper står RIF med en seier og to uavgjorte. Torsdag møter vi Redalen borte.

Kampen mot Toten 2 i dag er avlyst.

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 27. Jun 2022

A-kampen mellom Ringsaker og Toten 2 er avlyst fordi bortelaget ikke klarer å stille lag.

Ingen fotballskole uten vannkrig 💛💙💛

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 22. Jun 2022

Full klaff for årets fotballskole der fotballgruppa slo på stortromma og arrangerte gratis fotballskole for klubbens jenter og gutter i alderen 6-13 år. Takk til ivrige og blide unger, flinke og kreative instruktører og en flott arrangør med Åse i spissen