Redalen - Ringsaker 6-1 ( 3-1)

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 26. Aug 2022

Vi sprakk som en ballong borte mot Redalen. Etter en gnistrende god start ledet vi 1-0 (Christer) og bommet på tre gigant-sjanser.

Derfra og inn ble det mye tull-ball fra de gule og blå. Effektive Redalen scoret på sine muligheter og vant veldig fortjent. Vi kommer sterkere tilbake 11. september hjemme mot Vind.

Moelven - Ringsaker 2 - 2 (2 - 1)

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 20. Aug 2022

Greit resultat i Idrettsparken, der lagene hadde en omgang hver. Vi slapp til Berisha på to dødballer og det var nok. Stian scoret vårt mål etter et vakkert angrep på høyrekanten

I andre omgang dominerte vi stort, men det ble med Peders glimrende scoring etter klikk-klakk-spill. Vi sto høyt og tok den spillende treneren deres helt ut av kampen.

At Stian hodestøt ble annullert for offside, kan sikkert diskuteres, men på dette nivået er det verken linjedommere eller VAR.

Etter fire matcher mot Moelven på to sesonger står vi med to seire og to uavgjorte.

Etter tre høstkamper står RIF med en seier og to uavgjorte. Torsdag møter vi Redalen borte.