Ringsaker/Nes vs Ottestad 3-0

Postet av Ringsaker IF - Fotball den 22. Sep 2017

Flomlysene ble tent over Gaupen stadion i kveld. Ringsaker/Nes møtte Ottestad. Alt lå til rette for god stemning både på og utenfor banen. Ringsaker/Nes tok overtaket allerede fra første spark på ballen. De hadde mange sjanser, men ballen ville ikke inn i mål. Men i det 34. minutt satt ballen i nota etter et praktangrep. Stemningen steg både på og utenfor banen. Ringsaker/Nes fortsatte presset sitt og i det 37. minutt satt nummer to. Ottestad sin keeper ble skadet i dette angrepet. Kampen snudde litt karakter i midten av andre omgang. Ottestad tok mer over spillet. De fikk flere hjørnespark. På det ene fikk de straffe da en Ringsaker/Nes spiller tok hands. Straffen gikk heldigvis høyt over. Selv om Ottestad nå hadde ballen mest, greide de ikke å omsette dette i mål. I siste spilleminutt satte Ringsaker/Nes spikeren i kista med 3-0 målet. Dermed topper de fortsatt tabellen.
Neste torsdag er det ny toppkamp, da mot Vallset/Åsbygda. Seier der betyr svært mye for begge lag.