Ringsaker J2004 og Sandar Cup.

Postet av Ringsaker IF den 12. Aug 2018

Oppsummering fra jentenes deltagelse i helgens Sandar Cup. Tekst er hentet fra jentens facebookside:

I år så deltar vi på Sandar Cup i Sandefjord. Vi gleder oss alle sammen og ser frem til å spille kamper igjen!

Kamp nr to er ferdigspilt. Nanset var motstander og ventelig en hard motstand. Begge lag gikk ut i hundre, men det var dessverre Nanset som puttet først etter fire minutt. Kampen bølget frem og tilbake, og begge lag kunne puttet opptil flere. I det 15. minutt løsnet det for begge og ved pause sto det 2-1 til Nanset. Andre omgang startet som første, dueller, godt spill og innsats. Begge lag kunne virkelig putta mål. I det 26. greide Nanset å putte mål og stillingen ble 3-1. Dette holdt seg også helt inn. Begge lag kunne like gjerne ha vunnet denne kampen, men det var altså Nanset som vant. Neste kamp er mot Langhus/Ski.

Det ble en tidlig start på jentene med vekking kl 0630. Frokost ble inntatt og så gikk turen til kamparenaen. Klokken 9 blåste dommeren i gang kampen mot Hadeland. Jentene var nok ikke helt klare for kamp, da Hadeland gikk opp i 1-0 i tredje minutt. De kom seg og viste at de var på høyde, men ballen ville ikke inn. Og i det tolvte minutt scoret Hadeland igjen. Nå våknet jentene og Hanna satte inn 2-1 rett etterpå. Ved pause var dette stillingen. Ringsakerjentene ville mer i andre, men de fikk ikke ballen i mål. Dermed gikk de på tap i første kamp.

Så er siste kamp i gruppespillet spilt. Langhus/Ski var motstander. Denne gangen var jentene på og de var innstilt på å ta seieren. Dette gå resultater og i det fjerde minuttet satte Hanne inn 1-0. Ringsaker presset og presset og i det 10. minutt satte Hanna inn 2-0. Det var stort sett press mot ett mål. Hanne satte inn 3-0 i det 13. og Amalie 4-0 i det 14. Dette var også resultatet til pause.
Andre omgang ble også stort sett spill mot ett mål, men dette ga ingen mål. Dermed ble det 4-0 og tredjeplass i gruppa og vi møter Drammens i morgen kl 1050.

Da er kvartfinalen mot Drammens over. Det ble en artig kamp. Ringsaker gikk tidlig opp i 1-0 ved Hanna. Jentene spiller veldig bra i første halvdel av kampen og de puttet 2-0 ved Amalie etter 5 minutt. Etter dette målet senket jentene skuldrene og lot Drammens komme mer inn i kampen. Men jentene holdt unna til pause.
I andre omgang startet jentene der de begynte første. De presset og presset. En sjanse med 4 stolpeskudd sier sitt. Men Drammens kommer mer inn i kampen og har sine sjanser. Ringsakerjentene holder unna med fysikk og vinner kvartfinalen 2-1. Dermed blir det semifinale mot Ready kl 12:30.

Det ble en gyser av semifinale. Vi fikk tidlig en straffe, men det ble dessverre bom. Ringsaker hadde mange sjanser i første omgang, men den satt ikke. Andre omgang eide Ready, men Ringsaker holdt unna. Dermed sto det 0-0 ved full tid. 5 min sudden death. I disse 5 minuttene var det Ringsaker som eide, men ballen ville ikke i mål. Dermed vant Ready 3-1 på cornere.

Ringsaker IF gratulerer jentene med flott innsats!