Ringsaker J2004 - Toten J15 9er 8-0 (5-0) ⚽️

Postet av Ringsaker IF den 29. Mai 2019

Ringsaker J2004 - Toten J15 9er 8-0 (5-0)⚽

Ringsakerjentene i medvind

Det var duket for en artig kamp mot Toten FK selv om været slett ikke var noe å skryte av. Ringsaker startet kampen med Vind i ryggen og de viste raskt at de greide å dra fordelen av det. Ringsaker gikk tidlig opp i 1-0 ledelse og fortsatte presset mot Toten sitt mål. Etter 6 minutter så ble det corner til Ringsaker og denne ble satt direkte i mål. En flott omgang ble kronet med 3-0 I det 30. minutt, også denne direkte fra corner.

I andre omgang løyet vinden så jentene måtte ikke kjempe i motvind. Det ble en fantastisk omgang der Ringsaker puttet 5 mål. I dag fikk jentene til spillet sitt og de hadde en formidabel innsats. Dette gjaldt i alle ledd. Kampens store målscorer var Hanna som puttet 6 mål, Mimi og Amalie var de andre som overlistet Toten sin keeper.

Nå er neste kamp onsdag 5.juni hjemme på Gaupen Bernabeu mot Brumunddal.