Harestua/Grua vs Ringsaker J2004.

Postet av Ringsaker IF den 21. Okt 2019

JAAAAADDDAAAA!!!😀

I dag var det tid for nok en langtur på feil side av Mjøsa. Motstander i dag var Harestua/Grua. Sist møte vant Ringsaker på Gaupen, så Harestua/Grua hadde noe å revansjere. Det var spente jenter som møtte opp på Harestua. Kampen tidligere i uka satt nok noe i bakhodet.

Da dommeren blåste i gang kampen så var jentene på. Det var en jevn første omgang, men i det 39. minutt scora hjemmelaget.

Dette var en kalddusj, men pausa ble brukt godt. I andre omgang var det et annet Ringsakerlag som kom på banen, de var mer på og ville mer. Hanna reduserte til 1-1 i det 43. minutt og etter mange sjanser så tok Ringsaker ledelsen ved Hanna i det 48. minutt.

Like etterpå ble det utligning ved et uheldig selvmål. 2-2 holdt seg ganske lenge, men i det 76. minutt puttet Hanne 2-3. Nå var det viktig å holde dette inn og det greide jentene.

Dette var en slitekamp der jentene ville noe. Forsvaret gjør en veldig bra kamp i dag. Janne Sofie gjør sin første kamp som midtstopper, men det kunne man ikke se. I dag var det bare positivitet på banen. Dette må jentene ta med seg til sesongens siste kamp som er på onsdag.