Ringsaker J2004 vs Lillehammer KFK J15 1-3 (0-2)

Postet av Ringsaker IF den 24. Okt 2019

Så var det tid for sesongens siste kamp. Alt lå til rette for god fotball, oppholdsvær og god temperatur. 18 klare jenter møtte opp på Gaupen Bernabeu for å møte Lillehammer KFK. Da kampen ble satt i gang var jentene rett på. Jentene spilte akkurat slik de hadde fått beskjed om. Begge lag hadde sine sjanser, men Ringsaker hadde de fleste. Lillehammer hadde nok ballen mest, men Ringsaker var stadig frempå. I det 31. minutt greide Lillehammer å score. Etter denne baklengsen så ble Ringsaker litt usikre et par minutter, men de kom inn igjen raskt. Lillehammer fortsatte å ha ball og i det 38. minutt satt 2-0 til Lillehammer. Dette var også pauseresultatet.

I andre omgang vill jentene reise kjerringa. Og jentene var skikkelig på. Dette ga resultater med flere sjanser til Ringsaker.  I det 52. minutt reduserte Hanne. Nå bølget kampen frem og tilbake. Så i det 78. minutt økte Lillehammer ledelsen. Ringsaker presset de siste minuttene, men ballen ville ikke i mål og kampen endte 1-3.

I dag spilte jentene veldig bra. Vil fremheve keeperprestasjonen til Siri og et forsvar som var lagets beste ledd. Nå er sesongen 2019 over. I morgen starter sesongen 2020!!!