Ringsaker vs Stange FK 4-1 (2-1)

Postet av Ringsaker IF den 6. Jun 2017

Ringsaker og Gaupen kunne juble i kveld. Det ble seier og et trinn opp på tabellen.

Superraske Kent Jørgen scoret allerede etter 9 minutter. Snaue 10 minutter senere utlignet Stange på frispark og og det ble mye att og fram før Tor Arne ordnet 2-1 minuttet før pause, og vi bak gjerdet kunne puste lettet ut.

Ringsaker foretar 2 bytter i pausen. Piotr og Simen går ut mens Christian og debutant Milos kommer inn. Ringsaker tar mer og mer over kampen. Det produseres masse sjanser, og 25 minutter ut i omgangen finner endelig lærkula nettet og det står 3-1. Målscorer er Erik.

Noen små minutter senere er Kent Jørgen på rett plass igjen. En flott lobb og 4-1 til Ringsaker som også blir sluttresultatet denne fine kvelden i Gaupen. Til og med sola var framme og kastet glans over våre gule og blå ⚽️⚽️⚽️ og vi bak gjerdet gratulerer!