Rena vs Ringsaker 2-4 (2-0)

Postet av Ringsaker IF den 3. Aug 2017

To betenkte trenere i første omgang kunne puste lettet ut i løpet av de ti første minuttene i andre omgang. Hva som ble sagt i pausen etter stillingen 2-0 til Rena, skulle vært interessant å vite. Det var i hvertfall et helt nytt og meget offensivt Ringsakerlag som entret banen på Rena Leir og snudde kampen. Erik scoret allerede etter 1 minutt og det gikk bare 10 minutter til før Kent Jørgen utlignet til 2-2. Det ble etter hvert mye gult og blått med god arbeidsmoral og kondis, mens Rena slet med kramper og måtte sette inn spillere som hadde sett bedre tider på en fotballbane.

I løpet av det siste kvarteret av kampen scoret Ringsaker to ganger til og det ble en velfortjent seier ⚽️⚽️⚽️

Hvem som scoret de to siste målene til Ringsaker er litt diffust for skribenten. Speakeren på Rena Leir utpekte Knut Einar og Oskar, mens andre nevnte Torbjørn og Espen.  MEN, en ting er sikkert: Alle var der 😊