Storhamar vs Ringsaker 3-2 (1-1)

Postet av Ringsaker IF den 4. Jun 2018

Det var kraftig vind på Prestrud da Storhamar tok i mot Ringsaker. Sola skinte og skapte en god ramme rundt kampen. Tilskuere hadde også funnet veien til stadion.
Kampen startet jevnt og vi fikk se flere sjanser. Vinden gjorde at det ikke alltid var lett og beregne ballbanen. I det 25. minutt dro Mari til og satte inn 1-0 til Ringsaker. Skuddet var fra egen banehalvdel og klint inn i krysset. Sesongens peneste mål.
Dette ga Storhamar blod på tann og de presset hardt. I det 31. minutt kom utligningen på en flott corner. En jevn omgang ebbet ut til 1-1.
Ringsaker gikk optimistiske ut i andre omgang, men de fikk en rett i fleisen med en gang. Ringsaker stå for høyt og Storhamar kom igjennom og satte inn 2-1.
Etter scoringen ble Ringsaker usikre og det ble lite lagspill, men heldigvis varte ikke dette lenge. I det 46. minutt var Hanne igjennom og endelig etter flere forsøk i kampen satt den. Dermed 2-2. Storhamar hadde bestemt seg for å vinne denne kampen. De spilte røft og det ble episoder med temperament.
Storhamar presset og fikk frispark rett utenfor 16. Et flott skudd som satt helt i lengste. Dermed 3-2.
Ringsaker jobbet hardt for å få utligningen, men det lyktes ikke. Dermed ble det tap denne gangen.
Storhamar hadde bestemt seg for å vinne denne gangen. De stilte med et bedre lag enn sist.
Ringsaker leder fortsatt tabellen med 2 poeng og har alle muligheter til å avgjøre dette selv.