Seiersrekken fortsatte mot Kjellmyra

Postet av Ringsaker IF A-Lag den 18. Jun 2018

Ringsaker viste mental og fysisk styrke borte mot Kjellmyra. Med 4-1 hjem til Gaupen står nå laget med fire strake seiere og er fortsatt ubeseiret.

Men det startet på ingen måte bra. For Kjellmyra tok ledelsen allerede etter 13 minutter på en dødball. Det var etter en tam åpning på kampen. Ingen av lagene tok ordentlig tak i matchen, men etter scoringen løftet RIF-laget seg.

Vi klarte etter hvert å få i gang småspillet vårt og skapte en rekke gode muligheter. Det skulle allikevel gå en halvtime før vi de gule og blå fikk sin utligning. Erik Sigtbakken snurret rundt med backen på høyrekanten og smelte inn et knallhardt innlegg som Kent Jørgen Johansen på forunderlig vis fikk snublet i mål.

Nå hadde lynvingen virkelig fått kjenne smaken av mål og ville ha mer. To minutter senere dukket han igjen opp inne i boksen og satte inn returen på et skudd fra høyreback Stian Larsen.

Det skulle ikke ta mer enn et par minutter å snu matchen og nå kontrollerte RIF-gutta matchen. Det kunne helt klart blitt mer, men stillingen 1-2 sto seg til pause.

Etter Anders Hansens direktiver i pausen var det enda større forskjell på lagene i andre omgang. Ringsaker rullet opp det ene angrepet etter det andre og alt så bra ut helt til det siste sparket på ballen - avslutningen. Det skulle imidlertid endre seg.

For et kvarter før slutt fikk RIF en av mange cornere. Denne gangen løper Tor Arne Krogsrud og setter i gang en kort corner til en fortvilet Henrik Hornnæss, som antakelig i ren frustrasjon bare banker ballen mot mål. Etter litt klabb og babb ender ballen opp hos det som antakelig er 5. divisjons frekkeste måltyv, Torbjørn Falch Rustand. RIF-kapteinen lurer til seg ballen og pirker inn scoring i comebacket. Rustand var endelig tilbake ti uker etter det stygget bruddet i ankelen i en treningskamp mot Moelven.

Il Capitano satte et verdig punktum på sitt og Ringsakers comeback da han satte inn 1-4-scoringen. Nok en gang etter målgivende av Erik Sigtbakken.

Dermed er det bare tre poeng som skiller Ringsaker og Grue før lagene møtes førstkommende fredag. Det blir en kamp verdt å få med seg!

Fakta

Kjellmyra - Ringsaker 1-4 (1-2)

Mål: 1-0 (13) 1-1 Kent Jørgen Johansen (31), 1-2 Johansen (33), 1-3 Torbjørn Falch Rustand (74), 1-4 Falch Rustand (83)

Ringsakers lag: Ken Robin Olsen - Stian Larsen, Espen Haakensveen, Mikkel Amb (Knut Helland fra 70. min), Henrik Hornnæss - Amund Skaug Grasbakken (Øyvind Haugli fra 86. min), Sondre Bjørke (Oskar Røhnebæk fra 65. min), Andreas Os, Erik Sigtbakken - Tor Arne Krogsrud (Torbjørn Falch Rustand fra 62. min), Kent Jørgen Johansen (Piotr Kobierski fra 88. min)

Gule kort: Ingen