Ringsaker 2 vs Næroset 6-1 (3-1)

Postet av Ringsaker IF den 4. Sep 2018

Sha-la-la-la-la-la-la ååååå Ringsaker!🎵🎶🎶

Ringsakers unge og lovende vinner komfortabelt hele 6-1 over Næroset hjemme på Gaupen Bernabeu foran hjemmepublikum som heier og støtter oss. Vi er svært Takknemmelig!

Kampens første scoring kom etter hele ti sekunder, da Christer Krokengen satt ballen kontrollert i mål, etter et svakt pasningsspill av Næroset. En gul og blå pangstart!

De gule og blå fortsetter spillet mot Næroset sitt mål og skaper gode relasjoner men klarer ikke å sette ballen mål. Næroset utligner på frispark, da vi ikke følger opp returen. Men hjemmepublikumet viser sin støtte og det tar ikke lang tid før de gule og blå skaper nok en målsjanse og vi går opp i ledelsen ved Iver Lierhagen som setter ballen i lengste hjørne, etter en god pasning fra Roger Sigtbakken. Vi fortsetter med en gul og blå dominanse på Gaupen Bernabeu og vi går til pause med en 3-1 ledelse over Næroset.

I andre omgang fortsetter vi den gule og blå dominansen foran hjemmepublikumet på Gaupen Bernabeu. De unge og lovende Eskil Taskerud, Michal Kobierski, Kevin Berget, Hans Andreas Hulleberg og Magnus Opdahl Sørensen spiller en svært god kamp med gode prestasjoner.

Vi vinner kampen komfortabelt hele 6-1 hjemme på Gaupen Bernabeu.

Vi takker for alle som kom og støttet oss på Gaupen Bernabeu. Vi er svært Takknemmelig!💛💙

Ringsakers lag: Magnus Opdahl Sørensen - Eskil Taskerud - Morten Larsen - Henrik Hornnæss - Håvard Haugom - Stian Larsen - Øyvind Haugli - Michal Kobierski - Kevin Berget - Hans Andreas Hulleberg - Christer Krokengen - Roger Sigtbakken - Iver Lierhagen - Tor Arne Krogsrud