Ringsaker J2004 vs Grue 6-3 (3-3).

Postet av Ringsaker IF den 23. Sep 2018

Dagens gjest på Gaupen Bernabeu var Grue. Grue er et lag som i vår spilte i første divisjon. Uansett var det ikke noe å grue seg til, og dette merket vi da mange jentene rett og slett var trøtte og sløve ved oppmøte.

Ringsakerjentene viste også noe av dette på banen i starten av kampen. Det var Grue som starta målshowet i det 11. minutt. Heldigvis greide Ringsaker å svare 5 minutter senere ved Hanne.  Ringsakerjentene våknet noe og viste godt spill. Da Kristine puttet 2-1 i det 18. minutt, var spillet som tatt ut fra læreboka. Ringsaker eide kampen nå, og alle trodde vel at det skulle bli målkalas når Hanne puttet 3-1 i det 20. minutt. Men den gang ei.... Grue reduserte til 3-2 etter en keepertabbe og 2 minutter senere sto det 3-3. Dette ble pauseresultatet.

I pausa kom det en skjennepreken til jentene og de løftet seg i andre omgang. Etter kriging i feltet satte Mari inn 4-3 i det 45. minutt. Nå hadde Ringsaker ballen mest og de ville mest. I 56. minutt satte Hanne inn 5-3 og Johanna økte til 6-3 i det 59.

Så fem minutter før slutt får Ringsaker sin keeper gult kort, da hun tar ballen i henda langt utenfor sonen. Dermed må Ringsaker avslutte med en mindre. I de 5 minuttene er det Mari som vokter buret og holder det rent.

En må være fornøyd med seier 6-3 på en dag som dette. Ringsaker hadde verken dommeren eller flaksen på sin side. I tillegg var ringsakerjentene skuffet over innsatsen på tribunen. Det var altfor lite heiing og støy!