Kongsvinger vs Ringsaker J2004 5-0 (3-0).

Postet av Ringsaker IF den 3. Okt 2018

På søndag gikk turen til Kongsvinger for å spille kamp.  Før kampen var ikke jentene helt på, slik de var før kampen mot Stange. Allikevel var det ringsakerjentene som kjørte kampen de første 12 minuttene. Hanna kastet da inn håndkleet og Ringsaker mistet noe av angrepsstyrken sin. Kongsvinger tok over kampen og i det 14. minutt greide de å score. Dette gjorde at ringsakerjentene ble mer på hæla og det resulterte i et nytt baklengs etter 16 minutt. Ringsaker ble løpene i mellom og det ble store avstander mellom leddene. Forsvaret gjorde en iherdig innsats hele kampen. Kongsvinger puttet på ny rett før pause.

Andre omgang fortsatte som store deler av første omgang. Kongsvinger løp og løp, men ringsakerjentene pesende etter. Etter 45 minutt sto det 4-0. På slutten av kampen kom Ringsaker mer inn i kampen og de kunne fort ha puttet 2-3 mål, men dessverre sto keeperen i veien. Og i det 65 minutt satte Kongsvinger inn 5-0, noe som også ble sluttresultatet.

I løpet av kampen ble Hanne satt ut av spill pga migrene. Siri måtte også kaste inn håndkleet en periode pga vondt i låret. Alle i Ringsaker gå det de kunne og litt til i denne kampen, men de møtte et lag som var hurtigere.

Nå er sesongen over og en kan med glede se mot en ny sesong.