Referat fra dagens kamp i Vinterserien.

Postet av Ringsaker IF den 9. Feb 2019

Gjøvik-Lyn-Ringsaker 2-3 (0-1)

Vi reiste over på den gærne sia ta Mjøsa for å måle krefter med Gjøvik-Lyn. Gutta var klare for å gi jernet og prøve å sjokkere de mer profilerte gutta fra byen det væks blommer i gaten.

I første omgang kjører vi kampen totalt, Gjøvik-Lyn sliter med å henge med de gulblå bølgene som skyllet over dem. Det var langt fra ufortjent at Preben setter inn kampens første mål etter en dødball. Vi kan fort score flere, men vi går inn til pause med en ett-målsledelse! Gutta er fornøyde, trenerne er fornøyde og den gulblå horden på tribunene er fornøyde.

I pausen var det enighet om at vi skulle fortsette det gode trøkket, men samtidig være litt mer tålmodige til tider. Gjøvik-Lyn sine spillere hadde tydeligvis fått en god gammeldags hårføner fra sin engelske trener.

Andre omgang har Gjøvik-Lyn trykket på oss i store deler av omgangen, men vi øker allikevel til 2-0 ved Iver. Litt mot spillets gang, men ikke ufortjent etter første omgangs enveiskjøring.

Gjøvik-Lyn utnytter etter hvert slitne bein, og får pirket inn ei redusering. Noe som var fortjent etter at de skapte flere halvsjanser og noen farligheter. Når omgangen er ca. halvspilt scorer Gjøvik-Lyn igjen. Gutta fra svanebyen har fått tilbake troen på at de skal slå oss, men gutta jobber iherdig for å forhindre flere baklengsmål. Siste 10 minuttene jobber vi til dels med ryggen mot veggen, uten at Gjøvik skaper de store farlighetene. Magnus er trygg i målet, og midtstopperne Espen og Fredrik rydder unna sammen med resten av laget.

Vi får en kontring, og Piotr som ble flyttet opp som venstrekant siste 12 minuttene smeller ballen i stolpen og inn! 3-2 og vi har igjen losen på 3 poeng. Gutta kjemper med det de har igjen de siste minuttene, og vi ender opp med en seier mot antatt sterkere motstand! En god gjennomkjøring under gode forhold på den gærne sia. God dommer, myk men litt sleip matte og seier!

Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙

Laget: Magnus, Håvard-Espen-Fredrik-Kent Jørgen, Amund-Erik G-Andreas O, Christer-Preben-Torbjørn