Referat fra lørdagens kamp i Vinterserien runde 2 gruppe A.

Petter Senstad sin gullfot sørget for seier til totningene i det 89 minutt! 😭

RIF vs FK Toten 3-4 (1-3)

1.Omgang:

Førsteomgangen blir vi spilt lavt. FK Toten sine midtstoppere viser at dem er venn med kula og prikker ballen gang på gang mot kantspillerne og spesielt Senstad på venstrekant. Der dobler dem både med indreløper og back. Vi hang i tauene og slet spesielt med å demme opp overtallspillet på sidene i førsteomgang.

Mot spillets gang er det RIF gutta som kunne juble først.  Borys Gwarda får æren av å sette ballen i mål etter innlegg av Håvard Haugom. Kanonstart på RIF karrieren for Borys! 🔥💪👍

Dessverre tar det ikke lange tiden før utligningen kommer. Vi har et frispark som vi så roter fælt til med både dårlig valg og utførelse (nøytral pass) noe som gir FK Toten gunstig brudd, Selvsagt blir vi straffet for det mot et så godt lag. 1-1 er et faktum.

Toten har mye ball og dikterer det som skjer utpå banen. Magnus har noen fantastiske redninger.👏Vi jobber knallhardt for å holde oss inne i kampen, men vi er alltid en halvmeter unna hver situasjon. I det 40 minutt sprekker det, Totningene tar ledelsen 2-1. I det 45 min øker FK Toten 3-1 på corner. Blytungt å få to kjappe rett før pause!

Pausen:

Vi ønsket å styre spillet, ta tak i kampen. Men vi maktet det ikke. Så hvis vi først skulle være veldig lave, så skulle det skje på våres prinsipper. Vi ble enige om å parkere bussen veldig enkelt sagt og straffe dem på overganger.

2.Omgang:

Totningene fikk fortsatt ha mye ball. Vi lå ventet på at de angrep ønsket rom for å så gjennvinne ball og kontre. Mulighetene våre kom og Preben fikk æren av å prikke inn 3-2 reduseringen etter assist av Fredrik Nikolaisen⚽️👍

Utligningen et faktum! 3-3, Christer sniker seg på bakre etter at dagens hovmester Fredrik Nikolaisen noterer seg ny assist fra sin indreløper posisjon. For en moral, for en opphenting! 🤩

I det 89 minutt så har FK Toten frispark. Etter litt klabb og babb utenfor 16 meteren så klinker Senstad på halvolley, 4-3 til FK Toten. Surt!

Laget:

Magnus - Håvard - Espen - Sverre - Kent Jørgen - Amund - Fredrik N - Andreas Os - Borys - Preben - Christer

Benyttet innbytter: Mikkel inn for Borys

Eskil inn for Preben

Målscorer/Assist RIF:

1-0 Borys/ Håvard

2-3 Preben/Fredrik N

3-3 Christer/Fredrik N

Vi er aldri fornøyd med å tape kamper og det er jævlig surt at det skal skje i 89 minutt. Men den moralen og attityden gutta viser i dag er det bare å hylle. FK Toten har ambisjoner om opprykk til 3 div. Blir overrasket hvis dem ikke klarer det. Takk for kampen! 😊