SERIEÅPNING G14

Postet av Siw Haugom den 1. Mai 2019

RIF-HIL 5-2 (3-0)

Seriestart, spente gutter, lagledere, trenere og foreldre! Flott vær, mange tilskuere og en solid dommer. Alt lå til rette for en god seriepremiere.

Gutta tar tak i ballen og spiller fotball fra første fløytesignal. Vi ønsker å spille oss til målsjanser, ikke kælke oss til målsjanser. Dette synes jeg gutta skal ha honnør for at de gjør. Det er lett å bli resultatorientert og ta korteste veien til mål hver gang.

Vi skal bli gode med ballen, da må vi bruke ballen. Prøve, lykkes,feile og gjenta. Lære.

Det er mange justeringer som kan gjøres, men det som er moro å se er at de eldste gutta går foran, og de som er yngre henger seg på. Alle gjør så godt de kan ved omtrent hver eneste situasjon. Dette skaper fremgang, ikke bare for enkeltspillere, men for laget!

Dette gjør også at HIL ble minst ett nummer for små i denne kampen. Vi leder 3-0 til pause etter 2 mål av Rolf og ett av Hubert. 3 vidt forskjellige mål som viser at laget har flere strenger å spille på. I tillegg har vi sjanser til noen til.

Andre omgang starter ved at vi blir litt for nonchalante. Vi får to i sekken, noe som gjør at klokka til lagleder Siw gir henne beskjed om å puste rolig.😂

Vi var aldri truet i denne kampen, gutta jobbet seg inn igjen i kampen og punkterte det som var igjen av luft i bygutta. Hubert og Renars setter inn de to siste som gjør at vi vinner 5-2 til slutt. En godt gjennomført kamp av gutta, og et solid resultat!