Faaberg - Ringsaker 2-2 (1-2)

Postet av Ringsaker IF den 11. Mai 2019

Vi reiste til Jorekstad for å møte et Faaberg-lag som stod med 6 poeng og full pott etter to matcher. De hadde blant annet rundspilt våre banemenn Engerdal i serieåpningen(vant 4-0).

Faaberg var klare favoritter, og kampen startet oppskriftsmessig, litt over minuttet spilt, Faaberg kaster langt inn, får stusset ballen inn foran mål,og de får etter hvert pirket inn ledelsen.

Vi våkner etter hvert opp, og begynner å spille fotball. Etter 18 minutter får vi frispark fra ca.18 meter etter at Faabergs venstreback tar Christer ureglementert.(MMA-spark,ifølge alltid saklige Erik G😂)Erik Sigtbakken skyter,keeper må gi retur og der står for anledningen blågule Stian Larsen og tupper inn utligningen. Vi har god kontroll på et godt Faaberg-lag, de skaper lite og frustrasjonen brer seg over de gulblå fra OL-byen.

Vi tar mer og mer over, gutta fra krysset begynner å føle seg komfortable og vi får etter 32 minutter tredd opp på en feilvendt Preben Ingebretsen i mellomrommet, han sender Christer igjennom alene med keeper. Christer gjør alt rett og setter inn ledelse til oss! Flott spill og scoring! 2-1 står seg til pause.

Andre omgang starter med et visst overtak til Faaberg, men de skaper ikke de store farlighetene det første kvarteret av omgangen. Men, etter det så er det ryggen mot veggen ut kampen. Vi blir trykket langt bakpå av et Faaberg-lag som er frustrerte, men ikke motløse. De har mange halvsjanser, som hadde vært meget store sjanser om de hadde vært mer nøyaktige med sistepasningen. Gutta fra Bernabeu kjemper som gladiatorer for å få med seg alle poengene hjem til Gaupen. Når kampuret viser 90 minutter får faaberg en corner. Den blir lempet inn i feltet, Tor Torgersen får slått den ut av farlig område, men den blir fanget opp av en faaberg-spiller som lemper ballen inn på bakre stolpe. Faaberg-spilleren header ballen tilbake foran mål, og der får vi dessverre ikke demmet opp. 2-2 er et faktum.

Faaberg presser på for enda et mål, men de glemmer at vi har lagt igjen to mann helt framme. Vi får tak i ballen og kjører kontring. 2 mot 1, Preben får dratt med seg ballen langs vår venstre side Roger Sigtbakken venter foran mål, men Preben var etter eget utsagn helt ferdig. Ender opp med at det blir verken skudd eller pasning og keeper kan takknemlig bare ta fra Preben ballen. Slik kan det gå når kroppen ikke lystrer det hodet ønsker. Vi kjemper heroisk til fløyta går, og får med oss ett poeng hjem til Gaupen. Et fullt fortjent poeng når man legger innsats, vilje og stolthet til grunn. Faaberg vil føle at de fortjente mer, vi har lov til å være litt skuffet for at vi ikke klarte å ta alle tre poengene når vi var så nære. Ergo, poengdeling er greit!