Ringsaker J2004 - Søndre Land 2-4 (0-2)⚽️

Postet av Ringsaker IF den 24. Sep 2020

Sesongens siste hjemmekamp på Gaupen Bernabeu📍 ble spilt i går mot Søndre-Land.

Søndre-Land troner alene på toppen av tabellen med fire seire av fire kamper og trodde nok at det å komme til Gaupen Bernabeu ikke skulle by på noen problemer. Og Søndre Land tenkte nok at det kom til å bli et målkalas når de scora sitt første mål etter 6 minutt.

Ringsaker responderte på dette med å gi litt mer tæl. De viste at det er ikke bare yppe seg på de gule og blå.

Etter 30 minutt gikk gjestene opp i 2-0 og det var pause resultatet.

I pausen var Ringsakerjentene tydelig på at dette ikke var umulig å ta igjen. Og da andre omgang ble blåst i gang viste jentene at de ville noe. De presset gjestene og hadde flere sjanser. Dessverre gikk gjestene opp i 3-0 i det 50. minutt.

Ringsaker presset og presset og i 56 minutt fikk de endelig hull på byllen. Nå var gjestene litt ute å kjøre og de gjorde masse feil. Og i det 66 minutt satt 2-3. Dette trivdes ikke Søndre-Land med. Mye frustrasjon som gikk utover dommer og motstandere. Var tydelig at de ikke forventet å møte en slik motstander. Selv om Ringsaker var det beste laget i andre omgang var det gjestene som puttet det siste målet. Da dommeren blåste av kampen, 5 minutt på overtid, var sluttresultatet 2-4.

Denne kampen var sesongens beste og jentene responderte på det de fikk beskjed om. Nå er det viktig å ta med godfølelsen denne kampen ga til søndag.

Jentene blir også frustrert over dommeren  men denne frustrasjonen tar de ut i spill istedenfor å kjefte.

Denne kampen var markeringen av Erlend Arnestadsveen sin 150 kamp som trener.