Foran Ringsaker J2004 - Vind/Gjøvik-Lyn

Postet av Erlend Arnestadsveen den 26. Sep 2020

Se Erlends forhåndsomtale av kampen og hvorfor Erlend er så stolt av jentene. Søndag Kl.15.00 møter Ringsaker J2004 Vind/Gjøvik-Lyn borte på Vind Kunstgress til den 8.runde i J17 2.Div avd 02 Høst.


Hanna Mørch Skjønsby scoret i forrige hjemmemøte mot Vind J17-2. Her fra kampen mot Vind J15-2 i 2019. Foto: Ringsaker J2004


Kamp historikk:

2019Mandag 10.juni Ringsaker J2004 - Vind J15-2 9er 5-2

Ringsaker og Vind har møttes kun en gang tidligere de siste årene. Det eneste møtet i serien til nå var 10.juni 2019 da Ringsaker vant 5-2 mot Vind.


Vind/Gjøvik-Lyn er et offensivt og teknisk lag som skaper masse sjanser og scorer en god del mål. Fra de siste fire kampene står Vind/Gjøvik-Lyn med en seier og tre tap og ligger rett over oss på tabellen.


For vår del kommer vi fra to gode prestasjoner fra treningskampen mot Ridabu J17-1og seriekampen mot Søndre Land.Vi fikk vi til mye av det spillet vi ønsker og det var to jevne kamper hvor vi kom til mange store muligheter. Vi ønsker å ta med oss de positive opplevelsene rent spillemessig inn til søndagens kamp, og bygge videre på denne.

I treningskampen mot Ridabu J17-1 så var dette første kampen etter at vi tok noen store grep i vårt eget spill. Dette responderte spillergruppa veldig godt på og vi fikk se en fornyet energi og troen på egne ferdigheter hvor vi skaper mange brukbare muligheter men vi manglet å sette ballen i mål. Og til tross for tre innslupne mål så skapte Ridabu svært lite mot oss. Dette var en etterlengtet og god opplevelse for jentene hvor vi fikk til mye av det spillet vi ønsker.

I seriekampen mot Søndre Land så møtte vi et offensivt lag som skaper masse sjanser og scorer mange mål. Det ble en veldig jevn og underholdende kamp hvor vi gir Søndre Land som ligger på toppen av tabellen kamp helt inn til målstreken. Vi fikk til mye av det spillet vi ønsker og vi så en fornyet energi og troen på egne ferdigheter. Offensivt så skaper vi mange sjanser og vi klarer å få god uttelling på disse ved å score to mål. Vi kom på noen sporadiske forsøk, men fortsatt blir vi for unøyaktige foran motstanders mål. Når det gjelder defensivt så taper vi for mange dueller og vi er på etterskudd tidlig i kampen. Dette fikk vi rettet opp i og resten av kampen var vi gode. Vi tar med oss en god kamp og prestasjon mot et godt lag som fikk en tøff kamp om poengene.


- "Det er samholdet som driver oss". Foto: Ringsaker J2004

Vi ser en spillergruppe som virkelig fortjener all hyllest. I en blytung periode med mange kamper og store tap, så er det lett å miste fokus, konsentrasjon og motivasjon. Men tvert imot. Jentene har visst at det kreves et lag for å vinne fotballkamper. Og samholdet har aldri vært sterkere enn nå. For -"Det er samholdet som driver oss". 


Det er beundringsverdig, inspirerende og det gjør meg stolt av jentene å se at vi klarer å reise oss opp igjen sammen og få ut et stort potensial som ligger der i spillergruppa.


Vi gleder oss til ny kamp mot Vind/Gjøvik-Lyn Søndag 27.september Kl.15.00 på Vind Kunstgress.


God kamp!


Gult og Blått tel krampa tæk øss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.