Foran Ringsaker J2004 - Vallset

Postet av Erlend Arnestadsveen den 10. Okt 2020

Se Erlends forhåndsomtale av kampen. Søndag 11.oktober Kl.14.00 møtes Ringsaker J2004 og Vallset til den 7.runde i J17 2.Div avd 02 Høst. Møt opp på Råsunda gress!

Ringsaker klarte endelig å ta poeng borte mot Vind/Gjøvik-Lyn i forrige serierunde. Nå håper vi på flere mål og seier i morgendagens kamp borte mot Vallset.


Mimi Helene Evensen Lund og Hanne Haugli Tjernæs scoret i forrige hjemmemøte mot Vallset. Fra kampen i 2018. Foto: Ringsaker J2004


Kamp historikk:

2017Torsdag 28.september 2017 Ringsaker/Nes J13 - Vallset/Åsbygda J13 3-1
2018Søndag 16.september 2018 Ringsaker J2004 - Vallset J14 3-1

Ringsaker og Vallset har møttes et par ganger de senere årene og sist gang lagene møttes vant Ringsaker 3-1 ved scoring fra Mimi Helene Evensen Lund og Hanne Haugli Tjernæs.


Vallset ligger på en åttende plass på tabellen med 3 poeng. Vallset har kun en seier og resterende tap. Seieren kom overaskende mot Brumunddal J17-2 i starten av september. Vallset er et hardtarbeidende lag med stort engasjement og innsats. Det blir en spennende kamp og vi skal gjøre hva vi kan for å ta årets første seier, men det blir ingen enkel kamp.


Vi får vår del kommer fra en opptur og en god prestasjon mot Vind/Gjøvik-Lyn forrige seriekamp etter å ha ligget under 1-3 til pause så kommer vi sterkt tilbake og leder kampen. Vi brukte pausepraten godt og denne gangen var vi veldig tydelig på at vi måtte opp flere hakk og være mer tilstede i spillet for å kunne ta poeng i denne kampen. Det var tydelig at pausepraten hjalp. Vi kom tøft ut fra start, og scoret bare fire minutter ut i omgangen ved scoring fra Ingrid Gubberud Bråthen. Vi kjørte på videre og vi vant ballen gunstig og kunne utnytte de rommene som hjemmelaget ga fra seg ved scoring fra Hanna Mørch Skjønsby i det 64.minutt og allerede to minutter senere scoret Hanna igjen.


Etter noen minutter satte Vind/Gjøvik-Lyn utligningen. Likevel så fortsatte jentene å kjøre kampen og kun seks minutter senere scoret Hanna sitt tredje mål for kampen i det 80.spilleminutt. De siste ti minuttene av kampen ble det mye kjemping og lite spill fra begge lag. Det var to lag som begge jaktet det avgjørende målet. Dessverre for våres del fikk Vind/Gjøvik-Lyn en redusering sent i kampen og resultatet ble uavgjort 5-5 og poengdeling på Vind Kunstgress.


Men vi sitter igjen med et poeng, fem fine mål og en god følelse etter å ha hentet opp ledelsen og ledet kampen i store deler av siste omgang. Prestasjonsmessig så har vi nok prestert bedre kamper denne sesongen men denne gangen klarte vi å omsette sjansene våre i scoringer. Vi tar med oss noen gode prestasjoner og vi ønsker å bygge videre på disse, samtidig vet vi hva som kreves på dette nivået.


Vi ønsker å utvikle oss, jentene tar mulighetene og tar nye steg for hver kamp. Vi ser en klar og tydelig forbedring i vårt eget spill og vi klarer å få ut det potensiale som ligger der i spillergruppa. Utfordringen blir å bli stabile, og det skal vi jobbe med videre.


Men det viktigste er at jentene viser som alltid, at det kreves et lag for å vinne fotballkamper. Og vi er utrolig stolte av den innsatsen, samholdet og råskapen som er i spillergruppa. For - "Det er samholdet som driver oss".


Innsats, samhold og råskap. Foto: Ringsaker J2004


Vi gleder oss til ny kamp mot Vallset Søndag 11.oktober Kl.14.00 på Råsunda Gress. Vi jakter fortsatt årets første seier. Vi har en skadefri tropp som ønsker å prestere godt, og så får vi se om vi klarer denne gangen å vippe marginene over i vår favør sånn at vi kan kjenne på det å vinne kamper igjen.


God kamp!


Gult og Blått tel krampa tæk øss!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

KAMPINFO

Vallset - Ringsaker
3 - 1
7. serierunde
11. oktober. 14:00
Råsunda gress

Tabell

Lag Kamp Po
Søndre Land J17-1 8 20
Elverum J17-1 8 17
Brumunddal J17-2 8 16
Nord-Odal J17-1 9er 8 15
Harestua/Lunner J17-1 8 12
Vallset J17-1 8 9
Ridabu J17-1 8 6
Vind/Gjøvik-Lyn J17-2 8 5
Ringsaker J17-1 8 2
Elverum J17-2 0 0
Levert av IdrettenOnline