Ringsaker - Redalen 1-2 (1-0)

Postet av Ringsaker IF A-Lag den 12. Mai 2022

Etter en meget god førsteomgang, der 17-åringen Hubert ga oss ledelsen etter et vakkert angrep, fikk vi en marerittstart på 2. omgang. To billige mål på fire minutter førte gjestene opp i ledelsen.

Mot et rutinert og fysisk sterkt Redalen ble det tungt i motvinden i Gaupen etter pause. Men gutta viste fin mentalitet og ga aldri opp jakten på utligningen. Vi var nære ved både Håvard og Peder, men Redalen red av RIF-presset i sluttminuttene.

Spillemessig løftet vi oss betydelig etter forrige fredags 4-4 kamp mot Vardal.

Tind Galaaen (21) debuterte for RIF med 35 minutter som midtstopper. Vi gleder oss til å se mer til Tind denne sesongen. Tor Arne Krogsrud gjorde også comeback for RIF etter to års opphold fra fotballen.