Sjansene var der, men scoringene uteble for en god stund. Tilslutt løsnet det endlig. Bedre sent enn aldri!

Vi gutta setter pris på at så mange av dere foreldre, søsken, venner og andre hadde tatt turen for å støtte og heia oss frem. Det setter vi utrolig pris på!

Kampreferat Lillehammer 2 – Ringsaker/Nes

25.Mai var det klart for ny match på stampesletta og sesongens første 3 poenger !
Ringsaker/Nes vant 1-3. 4 mål i andre omgang, og det var en som stjal oppmerksomheten.

1. Omgang:
Sjansesløseri! Gutta fortsetter der de har vært de to siste kampene, med å spille ut motstanderen og skape mange gode sjanser. Jeg tror vi kunne telle 8 100% sjanser bare på de første 45 minuttene. Men jeg tror Lillehammer var veldig fornøyde med å gå inn til pause med 0-0.

Pause: Syver inn – Magnus ut

2. Omgang:
Dette var omgangen det løsnet! Andre omgang startet på samme måte og vi kom til et par store sjanser som vi ikke klarte å sette i kassa. Gutta kjente frustrasjonen komme når vi ikke hadde fått 0-1 etter 65 minutter. Vi skifter til 3 bak og setter Syver som offensive midtbane. Det skulle vise seg å være coatching i verdensklasse. Det tar bare 2 minutter så sender Syver en perfekt stikker til Sondre som endelig putter til 0-1. Vi ser ingen annen grunn en og bare gå for 0-2. Det går 14 minutter før Syver vender vakkert opp å vipper ballen over et utspilt Lillehammer forsvar og Johannes putter til 0-2. Lillehammer gir ikke opp og reduserer til 1-2 når det står igjen 3 minutter. Men det tar ikke lang tid (2 minutter) før Syver fjerner all tvil om hvem som skulle ta 3 poeng. Det står 89 minutter på klokken når sondre når igjen en lang ball i bakrommet vender opp og spiller 45 ut til Syver som lobber ballen elegant over alle og i lengste kryss.

0-1 assist Syver mål Sondre
0-2 assist Syver mål Johannes
1-2
1-3 assist Sondre mål Syver
Bytter: Syver inn ut Magnus 45 minutter. Anders inn ut Piotr 60 minutter. Piotr inn ut Johannes 82 minutter

En herlig seier og endelig fikk vi med oss alle poengen!

BB etter min mening Syver. Han er den som gjør den lille forskjellen i dag med 2 assist og 1 mål på 45 minutter.
Vi får bare fortsette å trene på avslutninger og se framover etter nye 3 poeng på fredag mot Follebu/Gausdal!