Nes/Ringsaker - Toten FK3 6 - 1

Postet av Ringsaker IF den 18. Aug 2016

Til dagens 9`er kamp mot Toten FK3 stilte vi med kun 9 spillere. To av våre faste spillere var opptatt med forberedelser til morgendagens a-kamp, mens en er på ferie. Kampen ble spilt på en meget fin gressbane på Stavsjø.

Gutta var før kampen spente på formen etter å ha tilbrakt mange timer ved Mjøsas bredder i sommer. Denne bekymringen la de heldigvis igjen i garderoben og tok kommandoen da dommeren blåste kampen i gang. Vi tar ledelsen etter halvspilt 1.omgang ved Simen V. Solberg. Etter dette dabber vår intensitet og Toten FK utligner. Etter dette girer vi opp ett par hakk og Edvinas Lepiochinas setter inn vår andre scoring for dagen. Stillingen til pause er 2 – 1.

Pausen blir benyttet godt med væskepåfyll og ladning av muskulatur. Vi går ut i 2. omgangen med høyt tempo. Etter ca 10 minutter scorer Edvin sitt andre for dagen og vi leder 3-1. Støtteapparatet blir nå noe roligere . Edvin har nok ikke oppfattet dette for han er ikke snauere enn at han scorer sitt tredje for dagen og vi leder 4 - 1. Hat trick av en høyre back er ikke hverdagskost i Nes/Ringsaker. I disse minuttene har også Toten FK pådratt seg rødt kort etter en takling av Mikael Kobierski.

Etter dette scorer Mikkel Amb vårt femte mål for kvelden etter en nydelig heading på corner, men Kevin Berget er ikke ferdig for kvelden og scorer vårt sjette mål på overtid. Vi vinner fortjent 6-1 etter en fabelaktig innsats fra Mattis i mål til Theodor på topp. Som noen ville sagt ”årsbeste” fra mange av dere.

Må bare nevne det – for en dag for Edvin først mopedførerkort så tre scoringer. Bildet viser en av scoringene til Edvin.

Nå er det bare å nullstille seg til neste kamp.