Ringsaker 2 vs Brøttum 4-1 (1-0).

Postet av Ringsaker 2 den 6. Mai 2018

Ringsaker 2 tok imot Brøttum hjemme på Gaupen Bernabeu.

Optimismen var på topp, smilene var brede, taktikken var lagd og vi var definitivt klare for kamp.
Dagens motstander kom til Gaupen Bernabeu med en revansjelyst. Da Ringsaker 2 har spilt to treningskamper mot dem i oppkjøringen til kommende sesong, og kom seirende ut av begge.

Brøttum stilte med et sterkt mannskap og kom til Gaupen Bernabeu for å spille fotball. I motstetning til vår motstander fra forrige serierunde.
Dommeren blåste igang kampen og Ringsaker tok kommandoen over kampen fra start. Store deler av førsteomgang var preget av stort ballinnenhav for de gule og blå unggutta mens Brøttum skapte noen farligheter da vi slurvet i pasningsspillet og vi ga bort noen unødvendige sjansjer til gjestene.
Kampens første scoring kom fra et godt forarbeid og et kollektivt som fungerte godt sammen. Vår store og sterke midtspiss Iver klare å løsrive seg og visste godt hvor målet sto, og kunne legge ballen i det lengste hjørne fra utenfor sekstenmeteren.
Ringsaker gutta gikk inn til pause med 1-0 ledelse.

I pausen ble vi enige om å jakte en ny scoring for å få god kontroll på kampen.
Vi viser gode relasjoner og spiller oss gjennom et Brøttum lag som forsvarer seg godt. Innbytter fra benken Anders Berg og Håvard Haugom spiller seg godt igjennom på høyrekanten og legger tilrette for en god pasning til Iver, som igjen - kunne skyte ballen bak i nettet.

Etter denne scoringen senker vi skuldrene litt og begynner å slurve med enkle pasninger og avklaringer i forsvar. Denne gangen så var Anders Berg uheldig og fikk et dårlig spark på ballen som endte opp til en Brøttum spiller som kunne sette ballen kontrollert i mål. Dette var uforskyldt og kunne skje den aller beste.
Vi ristet av oss dette og forsatte og spille vårt spill. Men denne gang så fikk Brøttum skikkelig blod på tann, og var aggresive og energiske i gjennvinning av ball. Dette gjorde at vi skapte noen farlige brudd for oss selv og vi er heldige som slipper unna i form av gode avklaringer og en oppmerksom keeper i vår bakre rekker.

Etter noen lange minutter med stillingskrig klarer vi å finne tilbake roen og kontrollen over kampen. Vi spiller oss godt og effektivt igjennom Brøttums forsvar men er unøyaktige på siste tredjedel.

Men kampens høydepunkt og det aller sterkeste minne som kommer til å bli husket lenge på Gaupen Bernabeu er skuddet fra midtbanen i regi av Morten Larsen.

Morten Larsen
En midtstopper med et godt høyrebein – fikk ballen etter langt utspill. - Ufarlig tenkte undertegnede. - Jeg skyter, tenkte Morten. Treffet var godt og utgangen var skummel. Ballbanen var perfekt – resultatet var ikke til å tro. 
Ut fra ingenting kom det – som regn fra klar himmel. 
Et skudd fra midtbanen og rett inn i krysset.
En klassescoring som kommer til å sitte lenge igjen i hodet til de tilreisende.

Like etter kom en ny scoring, og denne gang fra Tor Arne som ble byttet inn fra benken. Det hele startet med et godt keeperarbeid fra Ken Robin Olsen som er våken og setter igang et hurtig angrep opp mot Tor Arne som jakter en gjennombruddspasning.
Pasningen er god, og Tor Arne får frigjort seg selv og kunne sette ballen bak i nettet og runde det hele av med en komfortabel 4-1 seier over Brøttum.

En god prestasjon som vi skal bygge videre på. Alle fikk visst seg fram og det var mye positivt fra de aller yngste i troppen som har hatt god Utvikling siden oppkjøringen til kommende sesong.

Ringsakers lag: Ken Robin Olsen – Mikkel Amb – Morten Larsen – Håvard Haugom – Christian Dalseng – Anders Kjelsrud – Kevin Berget – Øyvind Haugli – Andreas Dårstad – Iver Lieragen – Michal Kobierski - Eskil Taskerud – Edvinas Lepiochinas – Anders Berg – Hans Andreas Hulleberg – Johannes Herud Røhnebæk – Tor Arne Krogsrud 

Ny mulighet for å se Ringsaker 2 i aksjon allerede imorgen den 7.mai fra Kl.19.30 på Gaupen Bernabeu da Gausdal kommer på besøk.

Gult og Blått tæl krampa tæk øss!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.