Næroset vs Ringsaker 2

Postet av Ringsaker 2 den 29. Mai 2018

Ringsakers unge gutter tok turen opp til Næroset og oppe på Brufossbanen for sesongens første bortekamp. Våre gutter i gult og blått inspiserte baneforholdene før kamp og fastslo at banen ikke var helt optimal, sammenlignet med Gaupen Bernabeu.

Kampen blåste igang og Ringsaker tok full kontroll på kampen og hadde mest ballinnehav fra start. Men med en slurvete og unøyaktig start for de gule og blå, så er det vanskelig å få satt tempo og fart i pasningspillet våres.
Samtidig som kampen bærer preg av at Næroset må gjøre sitt aller første bytte etter fem minutter og fra der kom de på løpende bånd. Og med sine høye spark og unødvendige taklinger så blir det vanskelig å kunne spille god attraktiv og angrepsvillig fotball.

Men etter 33 minutter spilt så kommer kampens første scoring. Da Michal Kobierski sender en god gjennombruddspasning til Håvard Haugom som setter ballen kontrollert forbi keeper og i mål.
Ledelsen blir kortvarig da Næroset sparker ballen oppover i banen og vår forsvarsspiller er uheldig som sklir og ikke får avklarert ballen.
En annen situasjon som var i fokus er da vår hurtige ving Andreas Dårstad kommer i fullt driv alene mot keeper, så ser Næroset seg nødt til å takle unødvendig bakfra. Ballen blir sendt videre og Håvard skyter ballen mot mål. Næroset får ikke kontroll på ballen og den triller i mål. Hele situasjonen og målet blir ikke godkjent da dommeren blåste av for frispark. Men vi fastslo at ballen hadde nok ikke rullet i mål hvis dommeren hadde dømt fordel, for forsvarsspillerne til Næroset stoppet opp da da de hørte fløyta blåse og ballen rullet videre i langsom fart mot mål. En god dommeravgjørelse.

Andre omgang sparkes igang og Ringsakers unge og sultne gutter tar tak i kampen. Med gode kombinasjoner og god samhandling kommer vi til gode avslutnings muligheter, men er unøyaktige foran mål.
Kevin Berget med en god skuddfot sender i veien et langskudd som går i tverliggeren. De gule og blå nærmer seg en ny scoring og Næroset har nok med å henge med.
Da byttene for Næroset kommer for hvert stopp i spillet.

En som herjet på midtbanen var vår serbiske spiller, Milos Petrovic. Som briljerte med gode tekniske ferdigheter og en god pasningsfot.
Næroset så seg igjen nødt til å takle unødvendig og felle Milos som er innenfor 16 meteren. Straffe til de gule og blå.
Kaptein på laget, Øyvind Haugli går frem mot straffemerket og setter ballen i mål i det 51 minuttet av kampen.

Kampen fortsetter med spill mot kun et mål, og igjen har Næroset nok med å henge med. Michal Kobierski briljerer og sender i veien gode gjennombruddspasninger på midtbanen og skaper mye farligheter foran Næroset sitt mål.
Hans Andreas Hulleberg presterer en god kamp og kommer til en god skuddmulighet men setter den over mål. Men med en god posisjonsevne og god teknikk så er det kun et tidsspørsmål før scoringen sitter for Hulleberg.

Kampen ender 2-1 til Ringsaker 2.

Ringsakers lag: Ken Robin Olsen - Anders Berg - Morten Larsen - Mikkel Amb - Eskil Taskerud - Øyvind Haugli - Michal Kobierski - Hans Andreas Hulleberg - Andreas Dårstad - Håvard Haugom - Kevin Berget - Milos Petrovic - Oskar Røhnebæk - Anders Hansen 

Mål:
x1 Håvard Haugom 
x1 Øyvind Haugli 

Assist:
x1 Michal Kobierski 

Gult og Blått tæl krampa tæk øss!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.