LOKALOPPGJØR G14

Postet av Siw Haugom den 3. Mai 2019

RIF-Nes 2-0 (1-0)


Ny kamp, nye muligheter. Lokaloppgjør, mye folk og en kamp som betyr litt ekstra for alle involverte. Vi har kommet godt igang etter en treningsvinter som ikke har vært optimal. Vi prøver å spille fotball på en ambisiøs og utviklende måte ved kortpasningsspill. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi hele tiden tør å prøve. Det får så være at pasningen blir for kort eller ikke treffer der den er ment bestandig. Poenget er at gutta prøver. Treneren river seg i håret, grynter, får høyt bloddtrykk og det som verre er, før han minner seg selv på at det er dette han har bedt om og da ikke kan være frustrert for at gutta prøver. 


Etter 6 minutter og 30 sekunder starter ballen hos Sondre i mål. Han spiller ballen ut til Kristoffer, som igjen finner Petter, Petter spiller til Rolf som trer igjennom til Hubert. Målsjanse. Ingen tilfeldigheter, ingen motstandere var borti ballen og vi hadde vår første ordentlige frispilling bakfra som resulterte i målsjanse. Dette var for meg kampens store øyeblikk! Det var mange gode sekvenser hvor de bak spilte sammen, eller på midtbanen eller de foran. Men, ved dette tilfellet var alle ledd involvert i en nær perfekt symbiose! Kall det lærebokfotball! Kall meg håpløs romantiker eller en pragmatisk snåling. Det var likefullt poesi i fri utfoldelse.


Kampen endte med en oppskriftsmessig seier, som både kunne og burde vært større. Men, det handler nok litt om å spare litt av konfekten til senere også😄 Hubert plusser på målkontoen sin, Henrik leker inn et nydelig mål etter at halvparten av Nes-gutta var fintet bort i kiosken. Sondre og forsvaret gjør sin jobb med å holde nullen, midtbane-trioen jobber,kombinerer og gjør manns jobb, og i front leder Hubert og gutta an med knallhard jobbing som kommer til å gjøre mange forsvarsspillere frustrerte iløpet av sesongen. 


Nå trenger vi bare å øve enda mer på struktur og at alle blir tryggere i rollen sin, så kommer dette til å bli enda morsommere enn det allerede er. 


Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙


Referent Vegar Berge


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.