Ringsaker J2004 og Maxiturnering.

Postet av Ringsaker IF den 25. Aug 2019

Maxiturneringen er i gang og første kamp er spilt. Det ble en spennende kamp mot Kongsvinger 2 der Ringsaker gikk opp i 1-0 ved Hanne. Konsvinger spilte seg tilbake i kampen og tok ledelsen 1-2 i andre omgang. Heldigvis greide Hanne å utligne til 2-2, noe som ble sluttresultatet. 

Dette var en god kamp og ikke minst jevn. Vi gleder oss til neste kamp, da mot Kløfta. De vant sin første kamp 5-0 mot Korsvoll.


I kamp nummer to møtte jentene Kløfta. Vi visste at dette kom til en tøff kamp. Kløfta gikk hardt ut, men møtte jenter som ikke ville gi ved dørene. Når Ringsaker var fysiske greide ikke Kløfta å få til spillet sitt, men når Ringsaker la seg ned et hakk tok Kløfta kommandoen. Etter 7 min tok Kløfta ledelsen, men rett fra avspark reduserte Hanna. Nå så det ut til at det kunne bli en jevn kamp. Dessverre var det småfeil fra Ringsaker sin side som avgjorde kampen. Når dommeren avslutta kampen sto det 7-1 til Kløfta. Ringsaker er til tider helt på høyde, men desverre ikke over tid.

Nå venter Korsvoll som spilte 1-1 mot Kongsvinger. Dette er avgjørende for plassering for jentene. Seier kan gi andre plass.


Ringsaker hadde kniven på strupen i kampen mot Korsvoll. Jentene var oppe i ringa, brukte fysisk styrke og vant 1-0 ved Hanne. I og med at Kongsvinger tapte mot Kløfta ble det A-sluttspill mot Storhamar J15-1 Kl.0945 på Gaalaasbanen imorgen!⚽


Gult og blått tel krampa tæk øss!💛💙

Bilde og tekst fra jentenes facebookside 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.